Stijn Phlypo
Ieperseaardeweg 241
8800 Roeselare
T. 0472 87 47 37 info@phlypo.com

Filosofie

Onze visie

Meer en meer neemt de groene buitenruimte een cruciale plaats in onze thuisbeleving in. Terecht. De tuin vormt het ideale decor om zalig te verpozen, tot rust te komen, een duik in het zwembad te nemen, maar ook om actief te genieten, te ravotten, feest te vieren.

De tuin moet niet alleen mooi zijn, stijl hebben en sfeer bieden, hij moet ook duurzaam en functioneel zijn, en aansluiting vinden bij de architectuur van de woning en het landschap. Dan pas wordt de tuin een echte meerwaarde voor uw woonomgeving, waar u het hele jaar door van zult genieten.

Phlypo staat er garant voor dat elk project klassevol, persoonlijk en uniek is.
Elk project is maatwerk, dat merkt u, en daar zijn wij trots op.
A garden feeds more than the table,
it feeds the soul.

Tuinontwerp

We beginnen met de nodige opmetingen en een bodemonderzoek.

Eens deze voorbereidingen erop zitten, tekenen wij een voorontwerp uit en maken een beplantings- en technisch plan op. Uiteraard zorgen we ook voor een gedetailleerde prijsraming.

Tuinaanleg

Wij zorgen voor alles: van grondwerken en drainage tot het plaatsen van een vijver, de beplanting en eventuele verhardingen.

U kan rekenen op een perfecte afwerking met oog voor detail!

Onderhoud

Ook voor het verdere onderhoud van uw tuin kan u op ons beroep doen.
Zo blijft uw tuin steeds in perfecte staat en kan u optimaal genieten van uw groene buitenruimte.

Snoeiwerk, bemesting, onkruidbestrijding, ...

Stijn Phlypo

Stijn Phlypo werd geboren op 4 augustus 1987 te Roeselare. Na zijn middelbare studies aan het Vrij Agro- en Biotechnisch Instituut (VABI) te Roeselare, richting tuinbouw, behaalde hij in juni 2008 met onderscheiding het diploma van landschaps- en tuinarchitect aan de Hogeschool Gent. Het betekende de start van zijn carrière als zelfstandig tuinaanlegger.

In 2009 richtte hij BVBA Stijn Phlypo Tuindesign op. De onderneming kent sedert haar oprichting een groeiend aantal enthousiaste en vakbekwame medewerkers, waardoor ook de meest veeleisende totaalprojecten met vertrouwen kunnen worden aangenomen.

Originaliteit, vakmanschap en een perfecte afwerking waren van meet af aan de stokpaardjes van Phlypo. Deze basiswaarden behoren tot de bedrijfsfilosofie, die door elk van de medewerkers wordt gedragen.